Toaleta to luksus?

Według miejskiego urzędnika ze Szczecinka toaleta w mieszkaniu socjalnym to luksus. Ponad setka mieszkań zarządzanych przez podległą mu instytucję pozbawiona jest toalet, zdesperowani mieszkańcy budują je na własną rękę. Zarabiający kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie Tomasz Wełk ma wątpliwości, czy na nie zasługują! Oczekujemy wyjaśnień od burmistrza Szczecinka Jerzy Hardie-Douglas

Zdjęcie użytkownika Razem Koszalin.2141

Commenting area

1. Big cock smothers hot chicks pussy – http://clickfrm.com/zDx6

2. Get into the hot angel pussy – http://clickfrm.com/zDv3

3. Amazing hot amateur fingering her ass and bald juicy pussy tender – http://clickfrm.com/zDx7

4. Jean-Baptiste Poquelin (Molier) twierdzil ze, Gdy kobieta odmawia milosci, a proponuje ci przyjazń, nie bierz tego za odmowe, znaczy to, ze chce postepowac wedlug kolejnosci.Czy ludzie sa tacy prosci ?

5. порно секс русское снял жену, размещенные на нашем ресурсе, настолько прекрасны, что выбор будет сделать совсем не просто, но выбрав самую развратную красотку-путану, она воплотит в реальность самые смелые сексуальные фантазии.

6. Ciesze sie z jego sukcesow, kazdy jest okupiony potezna praca, sercem i wysilkiem. Na drodze chwaly i slawy zachowaj incognito.

7. selling a 0.1k verified acc

i was reading this