Razem w Twoim mieście! Wywieś plakat, zaproś na spotkanie

Ruszamy w teren! Zaczynamy cykl spotkań w mniejszych miejscowościach. Chcemy rozmawiać o codziennych problemach i potrzebach mieszkańców Świdwina, Białogardu, Kołobrzegu i Koszalina. Opowiemy o Razem, o tym, że inna polityka jest możliwa.

Pracujesz kolejny rok na umowie “śmieciowej”, a Twój pracodawca zwodzi Cię  w sprawie stałej umowy? Nie stać Cię na mieszkanie, nie masz żadnych szans na kredyt, a wynajem pożera większą część Twojej pensji? Masz dość czekania miesiącami na wizytę u lekarza specjalisty? Nie możesz już słuchać polityków w drogich garniturach, którzy mówią, że to wszystko Twoja wina, bo za słabo się starasz, a wszelkiemu złu winni są nauczyciele, stoczniowcy, związkowcy, a oczekiwanie godnego życia to bycie “roszczeniowcem”?

Możemy to zmienić! Musimy jednak działać RAZEM. Możesz się do nas przyłączyć, zrób pierwszy krok i przyjdź na spotkanie. Czekamy na Ciebie:

• 5 marca w Białogardzie o godzinie 12:00 w Restauracji Miętowa przy ul. 1 maja 15
  • 5 marca w Świdwinie o godzinie 15:00 w sali konferencyjnej w Parku Wodnym Relax przy Placu Sybiraków 1
  • 6 marca w Kołobrzegu o godzinie 12:00 w Sali Prasowej w Hali Milenium przy ul. Łopuskiego
  • 6 marca w Koszalinie o godzinie 15:00 w Coffee House przy ul. Dzieci Wrzesińskich

W spotkaniach wezmą udział Katarzyna Paprota i Marcelina Zawisza z Zarządu Krajowego Partii Razem

Zabierz ze sobą rodzinę, znajomych i sąsiadów. Poinformuj o spotkaniach  znajomych na Facebooku.

Możesz także wydrukować czarno – białe plakaty i je rozwiesić w swojej okolicy. Pamiętaj jednak, że mogą one wisieć jedynie w dozwolonych miejscach, za zgodą właścicieli powierzchni.

Kliknij tutaj aby pobrać plakat. Możesz wybrać ten, który podoba ci się najbardziej